Ripa MFK Februari 2020

Under februari månads fem första dagar har flera av de medlemmar och modellflygare jag pratat med uppmärksammat mig på att januari månads bilder ligger kvar på hemsidan som "månades bilder". något måste vara fel. Vad göra? Som klubbens ordförande måste man ju verka för att saker och ting fungerar. Så för att få en bild till bildsidan lastade jag helt sonika in flygplan och kamera för färd mot Ripa. Frun följde med för att agera fotograf, och se...... månades flygning och första bild är avklarad den 6 februari kl. 14.30.

Vem skickar in bild nr 2?

Mvh Mats

DSC 0585   kopia

På väg till Kristianstad för fredagsshopping tog vi vägen inom Ripa, lastade årets 2 första säckar med aluminiumburkar. Aluminium som förvandlas till "guld" i klubbkassan. Förra året körde vi in 58 säckar vilket gav klubbkassan ett bidrag på 11 412 kr.

Burkar 1

Burkar

I dag hade vi tur, bilen från Retur Pack var på plats och chauffören skannade våra säckar direkt, och strax efteråt kom ett pip för e-post i telefonen. 400 kr är på väg in till klubbens konto. Stort TACK till alla som samlar burkar, och bidrar till extra klirr i kassalådan!

 

Bilder från inomhusflyget Onsdagen 2020-02-12

 DSC 0588

Kaj drar upp riktlinjerna för sportlovsaktiviteterna nästa vecka.

DSC 0589

En Bleriot, en av de första Park-flygmaskinerna, troligen byggd runt senaste millennieskiftet.

DSC 0592

Otis utför alla svåra manövrar, som vi andra försöker lära oss.

DSC 0595

Nu ber vi till högre makter att "Ungdomens år" och sportlovsaktiviteterna kommer att skapa föryngring.

DSC 0599

Otis är favorittippad kandidat, som Ungdomsambassadör i klubben.